Kerti Szalonnasütő Garnitúrák - Budapesti átvétel

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Szállítás/Átvétel.

Szállítás:

A megrendelt terméket külsős cég a HDT nagycsomagszállító cég fogja házhozszállítani Önnek.Felhívnám a figyelmet,hogy a HDT Nem futár-vagy csomagküldő szolgáltató cég,hanem házhozszállító cég,amely nagyobb termékekre specializálódott,ebből eredően a szállítási idő is hosszabb,mint egy futár cégnél..Körülbelül 1-2 hét.Sajnos egyedi időpontokra való kiszállításokra nincs lehetőség.Előzetes időpont egyeztetés miatt a HDT munkatársai minden esetben egyeztetnek Önnel.

Nyomkövetés:itt

HDT Nagycsomagszállító céggel történő kiszállítás esetén lehetőség van a termék fizikai sértetlenségének ellenőrzésére a futár jelenlétében az utánvételi összeg kifizetése után, minden esetben éljen ezen lehetőségével ellenkező esetben utólagos kártérítési igényt nem fogadunk el! Amennyiben sérülten kapta meg a terméket, vetessen fel jegyzőkönyvet a kiszállítást végző futárral és azonnal jelezze az eladó és a szállítmányozó felé e-mailben, fényképekkel dokumentálva.

Szalonnasütő,kőgrillek szállítása jelenleg NEM megoldható!Átvételi pontunkon vehető át.

Személyes Átvétel:

A megrendelt terméket lehetőség van személyesen is átvenni,átvételi pontunkon.Ez nem üzlet,hanem átvételi pont ezért előzetes időpont egyeztetés szükséges!Egyeztetni telefonon:+36501235035 emailben:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a weboldalon a "kapcsolat"menűpont alatt lehetséges.

Személyes átvételnél NINCS lehetőség készpénzes fizetésre!A termék vételárát csak banki előre utalással tudja kiegyenlíteni!

Átutaláshoz szükséges adatok

Címzett: Tóvizi Krisztina

Bank:Otp Bank

Bankszámla szám:  11773205-00539001-00000000

IBAN:  HU60 1177 3205 0053 9001 0000 0000

Megjegyzés: Rendelés szám